Artboard 1
Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar TNS

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar TNS, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende en generell søknad til stilling@tns-gallup.no. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som intervjuer, vennligst ta kontakt med vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, på jobb@tns-gallup.no. Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Ledig stilling – IT-konsulent databaseutvikling

Om stillingen

I takt med økt etterspørsel etter integrerte datainnsamlings- og rapporteringsløsninger, og økende behov for automatisering av dataflyter, ønsker vi å styrke vår kapasitet innen utvikling, drift og vedlikehold av løsninger for våre kunder. Stillingen er i en liten enhet og vil kunne omfatte arbeid mange ulike kundeprosjekter, der vi benytter ulik teknologi og det vil være mulighet for å følge prosjekter fra A til Å. Vi søker en person som er initiativrik, glad i å ta en utfordring og som trives med å være selvgående. Du kan godt være nyutdannet, eller ha noen års fartstid. 

 

Utdanning

Høyere relevant utdanning innen informasjonsteknologi.


Kvalifikasjoner

Initiativrik, nøyaktig, og løsningsorientert.

MS SQL server

Databehandling med SSIS

Noe erfaring med programmering i C# eller Java


Vi tilbyr

Sentralt beliggende lokaler

Faglige og personlige utviklingsmuligheter

Fleksibel arbeidstid

Kantine og sosiale arrangementer

Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med stor takhøyde

Lønn etter kvalifikasjoner

 

Spørsmål om stillingen kan stilles til Ole Marksten, ole.marksten@tns-gallup.no på telefon 952 43 098 eller Jarle Hersvik, jarle.hersvik@kantar.com på telefon 412 67 578. Søknad med CV sendes til: jarle.hersvik@kantar.com innen 30.07.17.