Artboard 1
Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar TNS

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar TNS, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende en generell søknad til stilling@tns-gallup.no. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som intervjuer, vennligst ta kontakt med vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, på jobb@tns-gallup.no. Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Vi vokser og søker seniorrådgiver til vår kvalitative avdeling

Vi er på utkikk etter en seniorrådgiver til vår kvalitative avdeling. Kjenner du noen som er nysgjerrig på å forstå mennesker, samfunn, bedrifter og organisasjoner, og som har gode analytiske evner? Tips dem gjerne om oss!

Stillingsbeskrivelse:

Seniorrådgiverstillingen vil blant annet innebære:

 • Samspille med våre kunder om å forstå og utvikle deres markedspotensiale 
 • Strategisk forretningsrådgivning
 • Deltagelse i våre kunders innovasjonsarbeid
 • Planlegging, gjennomføring og rapportering av fokusgrupper og dybdeintervju

Våre forventning til deg:

 • Minimum 2 års erfaring fra kvalitativ analyse/ rådgivning
 • Sterk innen kvalitativ metodekunnskap og kan håndtere egne prosjekter
 • Erfaring fra, eller interesse for, etnografi og andre analysemetoder vil være en fordel
 • Utdanning fra samfunnsfag, markedsføring, psykologi, historie, pedagogikk eller andre relevante studier
 • Må like å jobbe i team
 • Må kunne jobbe selvstendig
 • Være god skriftlig og muntlig i norsk og engelsk

Vi tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer 
 • Lærerike arbeidsdager sammen kunnskapsrike kollegaer og kunder 
 • Samarbeid med noen av landets mest spennende bedrifter
 • Arbeid med spennende og varierte, markedsorienterte problemstillinger
 • Konkurransedyktige ansettelsesvilkår 

Om oss

Kantar TNS er ledende på analysebasert rådgivning i Norge. Vår ambisjon er å forstå våre kunders forretningsutfordringer og bidra til å skape konkurransefordeler – og vekst.

Vi arbeider med noen av Norges største private og offentlige virksomheter og har en bred kontaktflate i norsk næringsliv.

Vi er en del av den globale Kantar-gruppen, som er eid av WPP. Kantar har 13 selskaper med spisskompetanse innen data og analyse, innsiktsarbeid og rådgivning. Over halvparten av selskapene på Fortune 500 er våre kunder.

Vi tilbyr et faglig sterkt, åpent og kreativt miljø, med gode kolleger, jobbarrangementer og turer, gode forsikringer, og konkurransedyktige vilkår.

Vi kaller løpende inn til samtaler med kandidater, og tar forbehold om at stillingen kan besettes før utlysningsperioden utløper.

Burde du jobbe hos oss? Ta kontakt med: Camilla Eriksson, camilla.eriksson@kantar.com