Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Våre paneler

Gallup Seerundersøkelsen

Norsk Gallup har stått for de offisielle TV-tallene i Norge siden år 2000. Nå skal vi sammen med de norske TV-kanalene videreutvikle denne undersøkelsen til en ny og fremtidsrettet måling som omfatter både TV og nett-TV.
Klikk her for å komme til Seerundersøkelsens medlemssider

GallupPanelet

GallupPanelet består av ca 40 000 personer som har sagt seg villig til å svare på undersøkelser. De fleste undersøkelsene foregår over Internett. GallupPanelet er rekruttert på landsrepresentative undersøkelser, og medlemmene kan logge seg inn på passordstyrte sider.
Klikk her for å komme til GallupPanelets nettsider

Kantar TNS Mediepanel

Kantar TNS Mediepanel består av flere hundre personer 12 år eller eldre som hver dag bærer med seg et lite Mediemeter så lenge de er våkne. Mediemeteret registrerer automatisk panelmedlemmenes radiolytting, og dette danner grunnlaget for de offisielle lyttertallene på radio i Norge.
Klikk her for å komme til Mediepanelets nettsider

Kantar TNS TV-panel

Kantar TNS TV-panel er grunnlaget for de offisielle TV-tallene for Norge. Undersøkelsen gjennomføres på oppdrag for de norske TV-selskapene. Panelet består av en gruppe på 1000 husstander som er tilfeldig utvalgt for å representere alle husstander i Norge som ser på TV.
Klikk her for å komme til TV-panelets nettsider